Iloiloga ole faiga tui tui ole PA66

Iloiloga ole faiga tui tui ole PA66

1. Fa'amagoina o le nailon PA66

Fa'amago masima:vevela ℃ 95-105 taimi 6-8 itula

Fa'amago le ea vevela:vevela ℃ 90-100 taimi e uiga i 4 itula.

Crystallinity:Se'i vagana ai le naila manino, o le tele o nailoni o polymers tioata ma maualuga tioata. O le malosi faʻamalosi, faʻafefeteina, maʻaʻa, lubricity ma isi mea totino o oloa e faʻaleleia atili, ma o le faʻalauteleina o le vevela ma le faʻaogaina o le vai e masani ona faʻaitiitia, ae e le o faʻaogaina i le manino ma le aʻafiaga o le tetee. O le vevela o le limu e iai sona a'afiaga tele i le fa'a tioata. O le maualuga o le vevela vevela, o le maualuga o le tioata. O le maualalo o le vevela vevela, o le maualalo o le tioata.

Fa'aitiitia:E tutusa ma isi palasitika tioata, o le resini nylon o loʻo i ai se faʻafitauli faʻafefe tele. E masani lava, o le faʻaitiitia o le nailon e sili ona fesoʻotaʻi ma le tioata. A maua e le oloa se maualuga maualuga o le tioata, o le a faʻateleina foi le faʻaitiitia o le oloa. O le faʻaitiitia o le vevela vevela, faʻateleina o le tui tui, ma le faʻaitiitia o le vevela o mea i le taimi o le faʻagasologa o le faʻaogaina o le a faʻaitiitia ai le faʻaitiitia, ae o le faʻalavelave i totonu o le oloa o le a faʻateleina ma o le a faigofie ona faʻaleagaina. PA66 fa'aitiitia e 1.5-2%
Meafaigaluega: A faʻapipiʻi le nailoni, faʻalogo lelei i le puipuia o le "tuʻuina o mea faʻapitoa o le nozzle", o le mea lea e masani ona faʻaogaina ai pupuni faʻapipiʻi mo le gaosiga o meafaitino.

2. Oloa ma limu

  • 1. O le mafiafia o le puipui o le oloa O le fua faatatau umi tafe o le nailon i le va o 150-200. O le mafiafia puipui o oloa nailon e le itiiti ifo i le 0.8mm ma e masani ona filifilia i le va o le 1-3.2mm. E le gata i lea, o le faʻaitiitia o le oloa e fesoʻotaʻi ma le mafiafia o le puipui o le oloa. O le mafiafia o le mafiafia o le puipui, o le tele foi lea o le fa'aitiitia.
  • 2. Exhaust O le tau tele o le resini nailo e tusa ma le 0.03mm, o lea e tatau ai ona pulea le tootoo pu fa'afefe i lalo ole 0.025.
  • 3. Faʻasaʻo vevela: O loʻo i ai ni puipui manifinifi e faigata ona faʻafefe pe e manaʻomia ai le tioata maualuga e faʻamafanafanaina ma pulea. O le vai malulu e masani ona faʻaaogaina e pulea ai le vevela pe a manaʻomia e le oloa se tikeri o le fetuutuunai.

3. Fa'agasologa o le nailo
Paena vevela
Ona o le nailon o se polymer tioata, o loʻo i ai se tulaga faʻafefeteina taua. O le vevela o le paelo ua filifilia mo le resini nylon i le taimi o le tui tui e fesoʻotaʻi ma le faʻatinoga o le resini lava ia, meafaigaluega, ma foliga o le oloa. Nylon 66 e 260°C. Ona o le le lelei o le mafanafana o le nylon, e le talafeagai le nofo i totonu o le paelo i le maualuga o le vevela mo se taimi umi e aloese ai mai le lanu ma le samasama o mea. I le taimi lava e tasi, ona o le lelei o le vai o le nailon, e tafe vave pe a uma le vevela e sili atu i lona liusuavai.
Omiga tui
O le viscosity o le nylon liusuavai e maualalo ma lelei le suavai, ae o le saoasaoa condensation e vave. E faigofie ona le lava faʻafitauli i luga o oloa ma foliga lavelave ma puipui manifinifi, o lea e manaʻomia ai pea le maualuga o le tui.
E masani lava, afai e maualuga tele le mamafa, o le oloa o le ai ai faʻafitauli faʻafefe; afai e maualalo tele le mamafa, o le oloa o le ai ai ni faaletonu e pei o galu, bubbles, faʻailoga sintering manino poʻo le le lava o oloa. Ole mamafa ole tui ole tele o ituaiga nylon e le sili atu ile 120MPA. E masani lava, e filifilia i totonu ole laina ole 60-100MPA e faʻafetaui manaʻoga o le tele o oloa. Afai lava e leai ni faaletonu o le oloa e pei o pulupulu ma togo, e masani lava e le manaʻomia le faʻaogaina o le maualuga o le taofiofi e aloese ai mai le faʻateleina o le faʻalavelave i totonu o le oloa. Saosaoa tui Mo nylon, o le saosaoa tui e sili atu le saoasaoa, e mafai ona puipuia ai galu ma le le lava le faʻatumuina o limu e mafua mai i le saoasaoa tele o le malulu. Ole saoasaoa ole tui ole saosaoa e leai sona aafiaga taua ile faatinoga ole oloa.

vevela vevela
O le vevela o le limu e iai se aafiaga faʻapitoa i le tioata ma le faʻafefeteina. O le maualuga o le vevela o le vevela e maualuga le tioata, faʻateleina le faʻaogaina o le ofuina, maʻaʻa, modulus elastic, faʻaitiitia le faʻaogaina o le vai, ma faʻateleina le faʻafefeteina o le oloa; maualalo le vevela vevela e maualalo crystallinity, toughness lelei, ma elongation maualuga.
O aʻoaʻoga faʻapipiʻi tui e maua mai ai le sprues ma tagata tamoʻe i aso uma, e faʻapefea la ona faigofie ma lelei ona toe faʻaaogaina ia sprues ma tamoʻe e gaosia e masini tui tui?
Tuu i aiZAOGE puipuiga o le si'osi'omaga ma mea e fa'asaoina ai masini lagolago (mea fa'apalapala palasitika)mo masini tui tui.
Ose faiga fa'ato'a vevela vevela ma toe fa'aaogaina lea e fa'apitoa e tu'imomomoina ai le vevela o le vevela ma le tamo'e.
mama ma mago vaega nutimomoia e vave ona toe faafoi atu i le gaosiga laina e vave maua le Iniseti molded vaega oloa.
O fasimea mama ma mago ua nutimomoia e liua i mea mata'utia maualuga mo le fa'aoga nai lo le fa'alalo.
E sefe mea mata ma tupe ma mafai ai ona sili atu le pulea o tau.

ganulator saoasaoa lemu screenless

https://www.zaogecn.com/silent-plastic-recycling-shredder-product/


Taimi meli: Iul-24-2024